Рускиня уби сестрата и племенника на Илия Павлов

 41-годишната сестра на застреляния създател на „Мултигруп" Илия Павлов и осемгодишният й син Пол бяха открити мъртви в дома им в американския град Дейл Сити, щата Вирджиния. За убийството е задържана съпругата на първия мъж на Славка – 47-годишната  Наталия Уилсън, която е рускиня по народност. Разследващите работят над версията, че сестрата на Павлов все още е имала интимни контакти с екссъпруга си Лестър, за което Наталия научила. Полицията допуска, че е възможно да става въпрос за убийство от ревност. Славка Найденова живее от около 10 години в Америка.  Притежавала е няколко имота, които е давала под наем и така е преживявала. Не е имала фирми или участия в такива. Идвала си често в България. Труповете са били открити от сегашния съпруг на Славка –  Филип, който се прибрал от работа. Липсата на улики за насилствено влизане в къщата накарало разследващите да предположат, че убийството е извършено от близък човек. Филип не е сред заподозрените. Той и Славка се ожениха преди две години на 19 януари в София. Филип дълго време е работил като бодигард за фамилия Павлови и „Мултигруп". Съпругата му обаче не е участвала в бизнеса на брат си Илия.
Славка поддържала отлични отношения с Дарина Павлова, която също живее в Америка. Това разкри бащата Павел Найденов, който е в шок, след като научил за смъртта на второто си дете.
Припомняме, че легендарният бос на „Мултигруп" Илия Павлов бе застрелян в сърцето на 7 март 2003 г. пред офиса на групировката. 

0 коментара:

Публикуване на коментар