Светла Нощта от Кърджали спечели „Мис естествен бюст”

 

Известната с нощният си живот в Кърджали Светлана Динкова спечели  конкурса "Мис естествен бюст". Състезанието се проведе в столицата.


Тийнейджърката Светла, наричана още Нощта, е плод на любовта между жена от Казахстан и кърджалиец. Родителите отдавна са разведени.


„Моята зодия е Риби и първото нещо, с което ме впечатлява  един мъж е неговото сексуално излъчване. Обичам да ме глезят", твърди кърджалийката, която от известно време се подвизава в Пловдив.

Светлана получила парична награда, а така също и сребърна карта за клуб L.A. за цялата 2010 година и френско шампанско.

 

8 коментара:

Анонимен каза...

haha kurvata ot 11 blok J.K. Vyzrojdenci

Анонимен каза...

deto kato po malka i bqha scepili gaza ot ... shita v mestnata kardjaliiska bolnica haha (osyjda mom4eto napravilo tova kazvaiki 4e e bila iznasilena no tova ne e taka obi4a go pove4e ot hlqba ..bisexualna nimfomanka)

Анонимен каза...

izduhaite go kompleksirani selski par4eta mackata si e mnogo gotina zavijdaite i oobijdaite kogato se zapoznaete s momi4eto togava komentiraite bez da q poznavate ne obsajdaite dadeniq 4ovek

Анонимен каза...

az se zapoznah s neq i da ti kaja tova mi e nai otvratitelniq 4ovek .... koito sam se zapoznaval s nego .... skapana razglezena , smotana Lizbiika ....

Анонимен каза...

naistina tupa razglezena kurwa,chuka se za pari... scepwat q ;]

Анонимен каза...

Dori i da ste pravi, vzemete da opravite svoq sobstven jivot i togava narejdaite tozi na drugite! Koi ne obicha da se chuka? Koi? - tezi, koito ne si priznavat za tova moje bi. Izjivqva si godinite taka kakto trqbva, opitva ot vsichko i vse i taka trqbva da e! Po-dobre sega, kogato trqbva, otkolkoto veche e kusno i sramno za tova. Shtoto na vas nqma koi da vi go sloji za tfa revete, che bila kurva... kurva ili jelana jena, koqto nqma zadrujki ot nikoi i nishto. Za tazi viziq i oholen jivet samo mojete da i zavijdate na krasavicata, spermoqdi nedohraneni! Dori i da e greshna ili tam drugite epiteti, s koito q narichate, samo edinstveno tq sama na sebe si moje da dade naklon. Nabiite si shibanite kompleksi v guza i sprete da laete, umreli kucheta takiva. Poznavam q smeq da tvurdq, che ako i go slojite shte svurshite na 1 minuta, a na ledy-tata moje i tq lichno da im go sloji!
by J.I.

Анонимен каза...

Мхъм

Анонимен каза...

6:53, mnogo si zle qvno za purvi put se 4uka6 s edna jena i tq sigurno e svetlana nai golqmata kurva v Bulgariq :D. az li4no bqh s neq v 1 klas na u4ili6te i mnogo dobre i poznavam taka4e si trai tam tebe qvno za pari te izpolzva i ti igrae rolq na dobrata momi4e! :D qvno naistina za purvi put se 4uka6 v jivota i do sq si nqmal priqtelki :D kvo mi hvali6 kurva ? s kurva li 6te se jeni6 .. aede razbrahme 4e ebe6 ili puk samo i izpolzva6 za sex pone za kvo na drugite hvali6 taq qvno smqta6 da se jeni6 za neq ? :D nai golemiq gay v Bulgariq i nai golqmata kurva 6te napravqt svatba kakva drama samo ! . a tva deto kaza na 1 minuta 6e se izprazni6 e basi tapotiqta idi zemi nau4i psihologiata biologiata i sexologiata pi4 , pone 6te razbere6 koga 4ovek nai burzo moje da se izprazni. Emi mnogo qsno 4e ot Vuzbujdaneto.. na tebe sigurno ti e sram da se 4uka6 s neq i za tova ot pritesnenie ne moje da se izhvurli6 za 10 4asa :D to e kefa da se izhvurli6 za 1 min a ne za 10 4asa... i sled kato se izhvurli6 s mazalo na sperma kura i putkata da prodalji 4ukaneto o6te 5 4asa. Ti nito ot sex razbira6 nito ot jeni na tebe o4ite ti se zaslepili ot vuzbuda :D zagorql si ot sqkade

Публикуване на коментар